OB18100

Skladem

Nový produkt

NK695 Nutriční kuchyňská váha do 5kg / 1g

Před

569 Kč S DPH


Historie ceny

NK695 Nutriční kuchyňská váha do 5kg / 1g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

NK695 je digitální kuchyňská váha s váživostí do 5000g, která váží s přesností 1g a dokáže zobrazovat 7 různých nutričních údajů o 999 druzích jídla
Váha zobrazuje počet kalorií, obsah soli, proteinů, tuků, uhlohydrátů, cholesterolu a vlákniny. Tyto všechny hodnoty v reálném čase zobrazuje váha na velkém (6cm x 4,5cm), modře podsvíceném displeji. Na výběr je 999 různých potravin, jejichž číselný kód zadáváte přímo na dotykové klávesnici na váze. Seznam potravin najdete v přehledném návodu.
Toto je nový produkt, jehož cílem je přinést vědu o výživě do pohodlí vašeho domova. Špičková technologie založená na 4 vysoce přesných senzorech laboratorní kvality pro maximální přesnost vážení. Do paměti je možné přidat výživové údaje, abyste mohli sledovat různé události po celý den. Pomocí tohoto přístroje můžete zjistit výživový obsah 999 různých ve váze předem uložených druhů potravin. Zobrazené hodnoty zahrnují kalorie, sodík, bílkoviny, tuky, sacharidy, cholesterol, vlákninu. Je ideální pro sportovce, maminky a tatínky, dietáře! A lidí, kterým záleží na tom, co jedí!
Vážící plocha (mimo displeje) má rozměr 16cm x 13,5cm, celkový rozměr váhy je 16cm x 20cm x 1,8cm
Váží v jednotkách g (gram), lb: oz (libra / unce), oz (unce), ml (mililitr), fl.oz (tekutá unce)
Funkce TARE slouží k vynulování hmotnosti použité nádoby nebo misky
Indikátor přetížení váhy
Indikace slabých baterií
Napájené 2x 1,5V AAA bateriemi (součást balení)
Váha550 g
Rozměry17cm x 22cm x 2,8cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty