OB18120

Skladem

Nový produkt

WH-B25 Digitální kuchyňská Coffee váha do 3kg / 0,1g

Před

647 Kč S DPH


Historie ceny

WH-B25 Digitální kuchyňská Coffee váha do 3kg / 0,1g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

parametry
Elektronická coffee váha s váživostí do 3000g as přesností 0,1g
Váží v jednotkách: g (gram) / lb (libra) / oz (unce) (1000g = 35,27 oz = 2,2lb)
Auto-off funkce - pro šetření baterií se váha vypne po cca 2 minutách nečinnosti
Funkce TARE - vynulování hmotnosti nádoby na vážící ploše
Velký zeleno podsvícený displej
Stopky pro přesné měření času
Časovač s odpočtem a alarmem (max. 19 min. 59 sek.)
Indikátor slabých baterií
Silikonová drážkovaná podložka pro snadnou manipulaci při vážení a ochranu vážící podložky před mechanickým poškozením, poškrábání atd.
Napájení 2x AAA baterie (jsou součástí balení)

použití
Váha Coffee pro precizní vážení a přípravu kávy váží do hmotnosti max. 3000g s přesností 0,1g. Perfektní nástroj pro baristiku a všechny milovníky kvalitně připravené kávy. Všichni, kteří si dávají záležet na kvalitně připravené kávě ocení tento model váhy, který je k tomu předurčen. Váha disponuje všemi potřebnými funkcemi pro kvalitní vážení a měření času. Pro snadnou čitelnost poslouží velký podsvícený displej. Pro správnou chuť kávy je důležitý její čas extrakce, který Vám pohlídají stopky nebo časovač - minutka pro stanovení přesného času. Funkce TARE vynuluje hmotnost nádoby v níž vážíte. Součástí balení je také velmi praktická silikonová, drážkovaná podložka pro snadnou manipulaci při vážení a která zároveň slouží jako ochranný obal před mechanickým poškozením vážní podložky (například politím tekutinou, znečištěním či poškrábáním). Součástí balení je i velká plastová miska rozměrů 20,5cm x 14,5cm x 3cm. S touto váhou dostane vaření kávy zcela nový rozměr a zaslouženě přispěje k jejímu ještě lahodnější chuť. V případě, že se zabýváte baristikou na profesionální úrovni nebo máte rádi kvalitní kávu v domácím prostředí, je tento model váhy určený přesně pro Vás.
Váha400 g
Rozměry21cm x 15cm x 3,5cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty