OB17524

Skladem

Nový produkt

Wifi endoskop pro iOS, Apple, Windows 3,5m

Před

861 Kč S DPH


Historie ceny

Wifi endoskop pro iOS, Apple, Windows 3,5m

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Wifi inspekční kamera je set Wifi boxu a inspekční kamery 2.0MP s 3,5m měkkým kabelem s 6x LED podsvícením
Díky wifi boxu můžete kameru používat i na telefonech / tabletech značky Apple s iOS
Kamera 720P (HD) má 1m dlouhý měkký kabel a microUSB konektor, dá se tak přímo zapojit do smartphonu / tabletu s OS Android as funkcí externí kamery. Pokud telefon tuto funkci nepodporuje můžete použít wifi box.
Wifi box je napájen interní dobíjecí baterií s kapacitou 850mAh co vydrží na cca minut provozu. Dobíjí se přes microUSB konektor z nabíječky, power banky či přímo z USB portu Vašeho notebooku.

Wifi box s dosahem 5-30m
Rozlišení kamery je 640x480, 1280x720 / 30 fps
Pozorovací úhel 70 stupňů
Efektivní ohnisková vzdálenost 4-6cm
Průměr hlavy kamery 8mm
6x LED přisvícení, nastavitelná intenzita
Stupeň krytí IP67 prachotěsné a voděodolné při dočasném ponoření

V balení:
wifi box
kamera s 3,5m měkkým kabelem
USB 2.0 - microUSB napájecí kabel
přísavky na přichycení wifi boxu k telefonu / tabletu / notebooku
hák, který lze přichytit na konec kamery a můžete jej použít například k vytažení zapadlých klíčů
magnet, který lze přichytit na konec kamery a můžete jej použít například k vytažení zapadlých šroubů
sklopené zrcátko 90 stupňů  
návod k použití

Endoskopická kamera je ideálním zařízením nejen do každé domácnosti , ale také je určen pro zoologii – k vizuální kontrole nor a úkrytů živočichů, kontrola budov - místa, kde přebývají netopýři, při kontrole před kácením stromů, archeologii – k průzkumu vykopávek, hrobek, sarkofágů , lékařství – slouží k řadě vyšetření u kterých by dříve byl nutný chirurgický zákrok, pro veterinární účely, kde taktéž slouží k řadě vyšetření bez nutnosti operačního zákroku, což veterinární lékaři u zvířecích pacientů velmi ocení, pro autoservisy – při diagnostice vozidla, oprav motorů, technických kontrol bez nutnosti demontáže, dále nalezne uplatnění v letectví, celní správě, vojenské sféře, u PČR, v klempířství , pro kanalizace , energetické závody, pro vytvoření prezentací, seminárních prací a jiné.

 Díky své flexibilitě, ohebnosti a možnosti zvolit si správnou délku, je ideálním prostředkem k prozkoumání těžko dostupných míst. Kamera disponuje přidaným LED osvětlením a je tak připravená jak na horší viditelnost tak na noční režim.

 Součástí obsahu je 90 zrcátko pro co nejlepší zobrazení a kovový háček, který lze umístit přímo na kameru a s jehož pomocí můžete vytahovat a posouvat předměty.

 Je voděodolná tudíž jí lze použít jak ve vlhkém tak mokrém prostředí. Je kompatibilní se všemi operačními systémy a k jejímu zprovoznění Vám postačí pouze stáhnout a nainstalovat program v uvedeném odkazu. Vzhledem ke své poddajnosti a uzpůsobení odhalíte jakýkoliv problém v těžko přístupných místech bez nutnosti rozmontovat dané zařízení, jednoduše si přenesete obraz, či nahrajete video kam potřebujete.

Endoskopická kamera je nejen velmi užitečným pomocníkem s širokým záběrem využitelnosti, ale také velmi originální dárek pro kutili, studenty a technické nadšence.

Váha178 g
Rozměry12cm x 17,8 x 2,8cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty