OB17355

Skladem

Nový produkt

MyWeigh Maestro

Před

1 794 Kč S DPH


Historie ceny

MyWeigh Maestro

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Váha se dvěma vážícími plochami, jedna s rozměrem 20cm x 18,5cm s váživostí do 8 kg a přesností 1g a druhá, výsuvná vážící plocha rozměrů 7cm x 7cm s váživostí do 200 ga přesností 0,1g
Váží v jednotkách g, kg, lb, oz, lb: oz, ct, dwt, ozt
podsvícený displej
Napájena 3x AAA bateriemi nebo AC adaptérem (adaptér je součástí balení)
Rozšířená záruka až 3 roky. (Rozšířenou záruku uplatňujete přímo u výrobce, podrobnosti v návodu)

Váha MyWeigh Maestro je jeden z nejdůležitějších nástrojů v kuchyni (Michael Ruhlman)
Zajišťuje přesnost při přípravě podle receptu. Když budete připravovat podle hmotnosti, můžete jednodu zdvojnásobit dávku nebo udělat například poloviční dávku. Váha urychlí vážení ingrediencí a vážení bude jednodušší a čistší.

Váha Maestro je vlastně 2 v 1 váha se dvěma vážícími plochami, jedna je pro těžší předměty (např. 2,25kg mouky) a výsuvná vážící plocha pro lehčí předměty ale s vyšší přesností vážení (např. 5,5g prášku do pečiva)

Vaříte pomocí poměrů surovin raději než pomocí přesné hmotnosti tato váha je nezbytná. Má tlačítko% se kterým se vážení stane ještě rychlejším. Například standardní ú, er Uru chléb je 5 dílů mouky, 3 díly vody to je vyjádřeno v receptech na 100% mouky použijeme 60% vody.

To znamená že můžete na váhu položit misku ve které budete mísit těsto a dát tam 500g mouky a 300g vody, nebo tam dáte mouku, stisknete tlačítko% a přidáváte vodu dokud na displeji nebude 60%. Nakonec přidejte 2% soli a 0,5% sušeného droždí a máte těsto na chléb.

Váha1880 g
Rozměry34,5 x 24cm x 8,5cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty