OB18213

Skladem

Nový produkt

Antistatický Náramek ESD s 1,8m kabelem

Před 59 Kč

-10%

53 Kč S DPH

Sleva!



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Antistatický Náramek ESD s 1,8m kabelem

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×


Tento antistatický náramek s drátem ESD je ideálním řešením pro každého, kdo pracuje v prostředích, kde je zapotřebí minimalizovat riziko elektrostatického vybití. Náramek nabízí spolehlivou ochranu a je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a efektivitu. Díky nastavitelnému utažení se přizpůsobí jakémukoli zápěstí, čímž zajistí pohodlné nošení během celého dne.




  • Barva: Světle modrá

  • Průměr vodiče: 2.05 mm

  • Délka: 1.8 m

  • Material: Elastický nylonový drát s obsahem mědi, komplexní vodivé pletivo z příze + PVC materiál

  • Specifika: Silná antistatická ochrana, vysoká bezpečnost, nastavitelné utažení

  • Rozsah použití: 1.8 m dlouhý antistatický náramek s drátem je ekonomický a praktický, vhodný pro použití v továrnách, při elektronické údržbě, v čistých dílnách a jiných prostředích s elektrostatickou elektřinou.


Výhody produktu


Náš antistatický náramek s drátem ESD je navržen tak, aby poskytoval maximální ochranu proti statické elektřině. Jeho unikátní vlastnosti zahrnují vysokou bezpečnost a účinnost, což z něj činí nezbytný doplněk pro každého pracujícího s citlivou elektronikou.

Váha24 g
Rozměry8,5cm x 13cm x 2cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty