OB18119

Skladem

Nový produkt

Tessa TSA8032 Sloupový ventilátor s DO a LED panelem, 74 cm, černý

Před

1 427 Kč S DPH


Historie ceny

Tessa TSA8032 Sloupový ventilátor s DO a LED panelem, 74 cm, černý

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Teplo a dusno za okny? Nenechte podobné podmínky převládat ve vašem bytě a vyzkoušejte sloupový ventilátor Tees ještě dnes. Na rozdíl od tradičních ventilátorů nemá model TSA8032 vrtule, což nám umožnilo vytvořit zařízení se štíhlým, stylovým designem, které nezabere mnoho místa a perfektně zapadá do moderních interiérů. V horní části ventilátoru se nachází slot na dálkové ovládání a tlačítka na výběr preferovaného nastavení proudění vzduchu, které se zobrazují na předním panelu.

Ventilátor Tees s 50 W motorem a automatickou 90 ° rotací, má 3 provozní režimy, Normální režim s konstantní silou proudění vzduchu a přírodní režim, který simuluje proudění vzduchu v přírodních podmínkách. Lidé, kteří by rádi používali ventilátor i během horkých nocí, ale obávají se nachlazení, mohou využít noční režim, během kterého se rychlost ventilátoru postupně zvyšuje a snižuje. Pokud je naopak možnost nachlazení důvodem, proč nechcete riskovat spánek se zapnutým ventilátorem, a to ani v režimu SLEEP, můžete využít funkci Časovač, díky níž se zařízení automaticky vypne po stanoveném čase. Velkou výhodou ventilátoru Tees je 3-stupňová regulace rychlosti proudění vzduchu, díky které určitě dosáhnete ideální podmínky v místnosti.

funkce
3 rychlostní režimy
3 pracovní režimy: normální, přírodní, noční
Funkce časovače: 0,5 - 7,5 hodiny
Automatická oscilace: 90 °
tichý chod
Displej s aktuálními nastaveními
černá barva

technické údaje
Příkon: 50 W
Délka kabelu: 1,5 m
Napájení: 220 - 240 V; 50/60 Hz
Hmotnost: 2,5 kg
Rozměry: 75 x 13 x 16 cm
Součástí balení: dálkové ovládání
Váha2750 g
Rozměry82,5cm x 17cm x 14,5cm

9 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Slevy

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty